zaterdag, 18. november 2006 - 12:57

Sterren staan in de rij voor Roze Vrijdag on ice

Heerenveen

‘Roze Vrijdag on ice lijkt een landelijke mega-event te worden’, zegt organisator Marcus Gommers. ‘Artiesten en sponsors melden zich spontaan aan, echt ongelooflijk’. Het is de realiteit, sinds de eerste aankondiging in de media staat de telefoon van Thialf roodgloeiend, discussies op internetforums breken los en menigeen is al op zoek naar zijn of haar schaatsen.

Op 15 december 2006 zal Thialf roze gekleurd zijn en niet alleen op het ijs, er zullen dansvloeren zijn, lounge ruimte’s, dansblokken en natuurlijk podia voor de sterren.

Bekende sterren als Thomas Berge. Lucas en Gea, De Havenzangers, Harm Wolters, zanger Burdy, Liza Santenera, Tjeerd, Gyna en Bouke zullen op het gay-ijsfestijn op het toneel verschijnen. De avond zal gepresenteerd worden door niemand minder dan Willie Oosterhuis, die voor deze avond een speciaal roze pak laat aanmeten. Ook Lucas en Gea hebben toegezegd in het roze te verschijnen en Thomas Berge laat speciaal voor deze avond zijn eigen roze sjaaltjes fabriceren. Kortom de sterren hebben de smaak en de kleur te pakken.

‘Maar niet alleen de sterren hebben er zin in, ook het publiek blijkt laaiend enthousiast te zijn, de kaartverkoop gaat als een trein’, aldus Marcus Gommers. Ook de website www.roze-vrijdag.nl word veelvuldig bezocht. Via deze website kunnen nog steeds kaarten worden besteld.
Provincie:
Tag(s):