donderdag, 2. februari 2006 - 12:35

Sting komt naar Bospop 2006

Weert

Sting is bevestigd als headliner voor de extra, derde, dag van Bospop, op vrijdag 7 juli 2006. Met onder andere Simple Minds, Simply Red, Roxy Music en Anouk had Bospop reeds een indrukwekkende line-up, maar met de komst van Sting staat Bospop definitief garant voor een driedaags spektakel. Ook The Alan Parsons Project, Beth Hart en The Tragically Hip beklimmen het podium in Weert. De voorverkoop voor Bospop 2006 is reeds gestart. De voorverkoop voor de driedagen-kaarten en dagkaarten voor vrijdag 7 juli, met het optreden van Sting, begint aanstaande zaterdag 4 februari.

In het kader van zijn Broken Music Tour zal Sting op vrijdagavond 7 juli 2006 het Bospop publiek trakteren op een pure en rauwe rock show. Op Bospop 2006 wordt Sting vergezeld door zijn long-time bandmaatje Dominic Miller op gitaar, vergezeld door Lyle Workman (Beck, Frank Black), ook op gitaar, en Abe Laboriel, Jr. (Paul McCartney) op drums. Dit is de eerste keer dat Sting's Broken Music Tour Europa aan doet.

Met The Tragically Hip kondigen we één van Canada's meest succesvolle bands aan. De band, geformeerd rond lead-singer Gordon Downie, is al ruim 20 jaar in dezelfde bezetting bij elkaar. Dankzij Gordon's ingenieuze teksten staan de songs van The Tragically Hip op eenzame hoogten. Met de komst van The Alan Parsons Project hoeven de liefhebbers van symfonische rock zich niet te vervelen. En ook Beth Hart zal mening hart sneller doen kloppen op Bospop 2006.

Bospop is al jaren één van de betere en gezelligste popfestivals van Nederland. Het programma speelt zich af gedurende drie dagen, op twee podia. Ook is er een festivalcamping, een nachtcafé en een sfeervolle festivalmarkt.
Provincie:
Tag(s):