woensdag, 22. november 2006 - 9:22

Stoelmassage voor stembureauleden Eemsmond

Eemsmond

Geen beker met opdruk dit keer als dank voor de 55 vrijwilligers die de stembureaus in de gemeente Eemsmond bemensen. De gemeente wil de stembureauleden dit jaar tijdens de landelijke verkiezingen op woensdag 22 november extra in het zonnetje zetten. Van half acht ‘s morgens tot negen uur ’s avonds zitten de leden achter een bureau. De stijve spieren die ze van al dat zitten hebben gekregen worden daarom vakkundig weggemasseerd door een stoelmasseur.

In de gemeente Eemsmond zijn vandaag 11 stembureau’s open waar inwoners kunnen stemmen.

De stoelmassage voor de stembureauleden duurt ongeveer tien minuten per persoon en wordt over de kleren toegepast. De stoelmassage vindt plaats op een afgeschermde plek. Dat betekent dat de mensen die naar de bureaus komen om te stemmen er niets van zullen merken. De masseur neemt een speciale stoel mee, waarop de leden gemasseerd worden. De bouw van de stoel zorgt ervoor dat de masseur alle delen van het hoofd, de schouders, de armen, de nek en de rug kan bereiken en laten ontspannen.

Stoelmassage is ontwikkeld voor het bedrijfsleven in Amerika. Een stoelmassage kan werkgerelateerde klachten verlichten zoals RSI, schouder- en nekklachten en spanningshoofdpijn.
Provincie:
Tag(s):