dinsdag, 9. mei 2006 - 8:51

Student werkt zich in het zweet

Maastricht

Van maandag 8 tot en met donderdag 11 mei organiseert Sportraad MUSST haar jaarlijkse Sportweek. Alle studentensportverenigingen organiseren in die week een activiteit, uiteenlopend van een nachtelijk tennistoernooi tot een Black&White Workout. Hoofdactiviteit is dit jaar het officieus WK-voetbal 6x6 (10&11 mei, Sportpark Heugem).

De Black&White Workout is een combinatie van conditie-training, aerobics, Wu Shu (Chinese vechtsport) en Aikido en vindt plaats op 9 mei van 17.00-21.30 uur in Sporthal Randwijck. Geheel volgens het thema zijn de podia, doeken, ballonnen en de kleding van de deelnemers en docenten in zwart-witte kleuren uitgedost.

Alle UM-sportkaarthouders kunnen aan de Sportweek-activiteiten deelnemen. Dat zijn voornamelijk studenten, maar ook medewerkers en afgestudeerden van de UM & Hogeschool Zuyd en medewerkers van verschillende bedrijven in Randwijck.

Sportraad MUSST (Maastrichtse Universitaire Studentensport STichting) is het overkoepelende orgaan van alle studenten-sportverenigingen in Maastricht, bestuurd door studenten. Sportraad MUSST behartigt de belangen van de sportende student, verstrekt subsidies aan studentensportverenigingen en haar leden en coördineert sport-activiteiten zoals de Sportweek en de Batavierenrace.
Provincie:
Tag(s):