maandag, 4. september 2006 - 20:30

Studenten Festival

Tilburg

Donderdagavond 14 september zal op het T-Podium op de Heuvel in Tilburg voor de tweede maal Tilburg Studenten Festival plaatsvinden. Een groots en gratis toegankelijk muziekfestival met een aantrekkelijke programmering. Van 20:00 uur tot 23:00 uur zetten o.a. Harry Slinger, Hillstreet, George Baker en DJ's Spike en Jamie (van Direct) een spetterend optreden neer voor zowel studenten als andere belangstellenden. De Tilburgse volkszanger Henry Huijsmans zal het geheel presenteren en enkele nummers ten gehore brengen. Na het Festival vindt de jaarlijkse After-TIK-party plaats in La Vida aan de Veldhovenring.

Tilburg Studenten Festival draagt bij aan de doelstelling uit de Tweede Nota Hoger Onderwijs om Tilburg als een echte studentenstad te ontwikkelen en profileren en de contacten van studenten met de stad te versterken: studenten organiseren een evenement voor studenten én alle andere inwoners van Tilburg. Bovendien is het festival het eerste evenement dat georganiseerd wordt voor álle studenten in Tilburg.


Tilburg Studenten Festival voorziet in de behoefte om voor álle studenten een evenement te organiseren en er wordt dan ook op een grote belangstelling gerekend. De eerste editie van het festival in 2005 werd, ondanks aanhoudende regen, met ruim 1000 bezoekers als zeer succesvol beschouwd. Toen gaven onder andere Intwine, Elize en de huisband van T.S.C. Olof een optreden op het T-Podium.

Inmiddels is de uitgebreide promotie voor het evenement gestart. Op diverse wijzen wordt er reclame voor gemaakt, zoals binnenkort de studentikoze en ludieke fietsreclame.

Tilburg Studenten Festival, een non-profit organisatie, wordt mede mogelijk gemaakt door de Universiteit van Tilburg, Fontys Hogescholen, Avans Hogeschool, diverse sponsoren, T Podium, de gemeente Tilburg en Tilburgs grootste studentenvereniging Plato.
Provincie:
Tag(s):