woensdag, 20. september 2006 - 10:07

Studenten kunnen stage winnen bij brandweer

Amsterdam

Nieuwe studenten in Amsterdam kunnen een stage winnen bij de Amsterdamse Brandweer. In de Studentenbox biedt het Amsterdamse korps een gratis rookmelder aan. De bedoeling is dat de studenten deze rookmelder ophangen en hiervan een leuke of creatieve foto maken en insturen.

Uit de inzenders worden door de brandweer vijf winnaars gekozen die daarmee een 24-uursstage op één van de Amsterdamse kazernes winnen.

Deze week wordt in Amsterdam aan de nieuwe studenten de Studentenbox uitgereikt. De gratis box zit vol met productsamples, gadgets, aanbiedingen en kortingsbonnen, specifiek gericht op studenten. In Amsterdam worden 7500 studentenboxen uitgeven. De Brandweer Amsterdam grijpt deze gelegenheid aan om de studenten te wijzen op het belang van brandveiligheid. Naast de gratis rookmelder zit er in de box ook een folder met brandveiligheidtips.

Om studenten te stimuleren de rookmelder ook daadwerkelijk op te hangen, heeft de brandweer de actie ‘win een stage bij de brandweer’ aan de Studentenbox gekoppeld.
Provincie:
Tag(s):