maandag, 13. februari 2006 - 20:48

Supporters blij met wielklem

Tilburg

Voetbalsupporters van Willem II en RKC die na de wedstrijd op zaterdag 11 februari hun auto opzochten, werden aangenaam verrast door knalgele wielklemmen. Autobedrijf Van Mossel had afgelopen zaterdag bij honderden auto's rondom het Mandemakers Stadion een opblaasbare wielklem aangebracht. De eenvoudig verwijderbare klem bleek onderdeel van een grote ludieke inruilactie bij occasions van de autodealer.

Een team van verkopers taxeerde de geparkeerde auto's en bepaalde de minimale inruilkorting voor elke afzonderlijke wagen. Deze waarde, die geldig is bij aanschaf van een occasion, noteerden de verkopers op een bon die ze onder de ruitenwisser staken. Vervolgens werd de lucratieve klem met daarop de tekst 'We zetten uw voordeel vast' om de band gelegd en een sticker op de bestuurdersruit geplakt zodat uitgelaten fans de klem niet over het hoofd zouden zien.

Eric Berkhof, directeur van Van Mossel is wildenthousiast over zijn actie. 'We hebben met de Wielklemactie groots uitgepakt. Met een dikke knipoog willen we duidelijk maken dat Van Mossel dé plek is om een auto tegen de beste inruilprijs te kopen. Deze wielklemactie geldt speciaal bij aankoop van een occasion. In samenwerking met ons reclamebureau is alles bedacht en ontwikkeld. Een hoop werk. Zeker als je weet dat de opblaasbare klemmen helemaal vanuit Azië hierheen zijn gehaald. Maar de eerste reacties maken het meteen de moeite waard.'

De supporters reageerden enthousiast op de actie. Na van de eerste schrik te zijn bekomen konden ze de humor er wel van inzien. De meeste namen hun pas verworven wielklem dan ook graag mee naar huis. De folders en wielklemmen die achterbleven werden door Van Mossel netjes opgeruimd zodat van overlast nauwelijks sprake was. Inmiddels zijn er al veel mensen naar de showrooms gekomen om te profiteren van deze inruilactie.

Van Mossel gaat de actie dit jaar op meerdere plaatsen inzetten. Dus sta er niet van te kijken als je binnenkort ineens een knalgele wielklem om je autoband hebt. Kijk dan wel meteen wat hij waard is.
Provincie:
Tag(s):