woensdag, 4. oktober 2006 - 12:24

Supportersvereniging OZC brengt seizoen in kaart

Ommen

De supportersvereniging van voetbalclub OZC heeft de plannen voor het seizoen 2006/2007 grotendeels in kaart. De bestuursleden laten weten dat het weer een prachtig seizoen belooft te worden voor iedereen die de club een warm hart toedraagt. De teller staat inmiddels op bijna 200 leden.

Eén van de activiteiten van de vereniging is inmiddels al weer in volle gang. Na iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal draait in de kantine Het Rad van Fortuin. Mede dankzij prijzen van verschillende sponsors zorgt dit loterijspel voor een gezellige sfeer in de kantine.

Andere zaken die het bestuur komend jaar op de agenda heeft staan, zijn een feestavond voor de leden van de supportersvereniging, verloting van kaartjes voor een wedstrijd in de eredivisie en een bezoek aan een eredivisiewedstrijd, met daarbij korting voor leden. Verder zal tijdens de nieuwjaarsreceptie de 'Merjenburghbokaal' worden uitgereikt voor de beste speler van het seizoen 2005/2006. Ook zijn er het hele jaar door diverse OZC-artikelen te koop, zoals pennen, aanstekers, paraplu's en sjaals.

Wie wordt het 200ste lid?
Om de mijlpaal van 200 leden luister bij te zetten, heeft het 'supportersbestuur' toegezegd het 200ste lid welkom te heten met een verrassing. Inschrijven kan onder andere via het aanmeldingsformulier op de website van OZC www.vvozc.nl onder het kopje Supporters.

De supportersvereniging OZC is een zelfstandige vereniging die om die reden ook staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en waarvan de statuten zijn vastgelegd bij de notaris. Het doel van de vereniging is het creëren van meer betrokkenheid bij de club door het organiseren van diverse activiteiten.
Provincie:
Tag(s):