woensdag, 4. oktober 2006 - 8:49

Survivalrun voor politiemedewerkers

Sluis

Op donderdag 5 oktober 2006 zal de jaarlijkse koppel survivalrun van politie Zeeland worden georganiseerd in de gemeente Sluis. Het betreft een route vol uitdagende en sportieve hindernissen door het Vlaamse land. De route loopt via Retranchement en is ongeveer 20 kilometer lang en heeft rond de 25 grote en kleine hindernissen, waarbij zoveel mogelijk van de natuurlijke omgeving gebruik is gemaakt.

Inmiddels hebben er ruim 150 collegae uit Nederland en België ingeschreven. De start zal plaats vinden nabij eetcafé Kaai 10 te Sluis. Door de districtschef Jan Dalebout zullen die dag om 10.00 uur de eerste koppels worden weggeschoten. De wedstrijdlopers gaan als eerste van start, gevolgd door de recreanten. Er wordt gestart met 3 koppels per 5 minuten. Op deze manier proberen wij wachttijden op de hindernissen te voorkomen. De eerste deelnemers worden rond 12.15 – 12.30 uur terug aan de finish verwacht. De laatste koppels worden rond 15.30 uur aan de Kaai klauteren, waterfietsen enz.
verwacht.

Een greep uit de te nemen hindernissen: mountainbiken, hout kappen, schieten, zandzakken sjouwen, surfplank varen, touwbanen, muur klimmen, onder brug door
In de Kaai van Sluis is er een spectaculaire eindhindernis in elkaar gezet, waarbij de deelnemers het vermoedelijk niet droog zullen houden. Er zijn drie (ere)prijzen voor de eerst aankomende koppels. De organisatie is in handen van Ludwig Kouijzer.
Provincie:
Tag(s):