maandag, 12. juni 2006 - 21:19

SZW zoekt deelnemers voor burgerpanel

Stadskanaal

Wat helpt echt bij het zoeken naar werk? En wat kan er anders of beter? Deze en andere vragen laat het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid graag beantwoorden door uitkeringsgerechtigden en mensen die net weer aan het werk zijn. Het ministerie zoekt daarom 25 mensen die mee willen doen aan een burgerpanel.

Het panel bestaat uit 25 mensen met zeer verschillende achtergronden. De deelnemers gaan drie dagen aan de slag om een advies op papier te zetten. Op de derde dag gaat de groep naar het ministerie van SZW in Den Haag om de adviezen te presenteren aan minister De Geus. Het burgerpanel komt bij elkaar op 31 augustus en 6 en 7 september 2006 in de omgeving van Utrecht. Reiskosten worden vergoed en deelnemers ontvangen aanvullend een cadeaubon.

Aanmelden voor het burgerpanel kan via internet Burgerpanel De papieren versies van de vragenlijst kan telefonisch worden aangevraagd via T (070) 362 97 97. De inschrijving sluit 30 juni 2006. Uiterlijk 7 juli ontvangen de deelnemers bericht of ze worden uitgenodigd voor het burgerpanel.
Provincie:
Tag(s):