donderdag, 4. mei 2006 - 15:45

Tante Lenie 'regelt' 150 Porsches voor zieke kinderen

Soesterberg

Het Militaire Luchtvaart Museum is op 21 mei gastheer voor chronisch zieke kinderen in de leeftijd van 8 tot 17 jaar die in diverse ziekenhuizen behandeld worden. De Nederlandse Porsche Club houdt op deze zondag de ‘Bezorg een lach dag’ voor deze jeugdige patiënten. Ze hebben de tijd van hun leven als passagier in een Porsche, voor velen dé ultieme sportwagen.

Verwacht wordt dat de 150 Porsches vanaf 14.15 uur op het buitenterrein van het MLM arriveren. Medewerkers van het museum zullen deze feestdag voor de kinderen compleet maken door ze te laten genieten van een speciaal programma, waarna ze rond 16.00 uur weer richting huis vertrekken.

Voor reguliere bezoekers wordt deze dag tweemaal de theatervoorstelling Vlucht van de Eeuw opgevoerd. Om 13.00 en 14.00 uur kunnen ze genieten van de interactieve voorstelling over honderd jaar gemotoriseerd vliegen.

Autoliefhebbers komen op 21 mei op het terrein van het MLM behoorlijk aan hun trekken, want naast de 150 Porches zijn er rond 13.00 uur ongeveer 40 bijzondere BMW´s (type Z-3) te zien.

De dag wordt georganiseerd in samenwerking met de Stichting Tante Lenie. Deze Stichting biedt gezinnen met een kind dat ernstig of langdurig ziek is een verwenvakantie aan.
Provincie:
Tag(s):