zondag, 12. februari 2006 - 23:48

Tasjesroof

Deventer

Donderdagavond werd een vrouw van 75 jaar uit Schalkhaar van haar tas beroofd. Vrijdagmiddag probeerde een man de tas van een 57 jarige vrouw uit Deventer te stelen, maar dit mislukte. In beide gevallen reed de verdachte na zijn beroving weg op een fiets.

Een 75-jarige vrouw uit Schalkhaar deed vrijdagmorgen aangifte van tasjesroof. Donderavond (19:30-20:00 u.) was zij op de Schurenstraat (nabij het GGD gebouw) van haar boodschappentas beroofd door een man die plotseling achter haar stond. De dader ging na de beroving op een fiets vanuit de H. Hondstraat, er vandoor.

Op het Noorderplein (ter hoogte van de apotheek) werd vrijdagmiddag rond 16:00 uur geprobeerd de tas te stelen van een 57-jarige vrouw uit Deventer.
Zij werd van achteren benaderd door een man op een fiets, die een greep deed in haar fietsmand. Ze vrouw zag kans een schop tegen de fiets van de man te geven, waarop hij de tas niet kon pakken. Hij moest beide voeten aan de grond zetten om overeind te blijven.
Via de Boxbergerweg verdween de naar schatting 20-jarige man. Hij had kort zwart stekelig haar en droeg een bruinleren jas (3/4 model met kraag).

Getuigen wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):