vrijdag, 10. februari 2006 - 8:31

Telefonie via de kabel

Kamperland

Op zaterdag 11 februari lanceert ZeelandNet officieel haar nieuwe telefoniedienst ZeelandNet Digitale Telefonie. De kabel die al wordt gebruikt voor televisie en internet, kan dan ook worden gebruikt voor telefonie. Doordat er meer diensten over dezelfde kabel geleverd worden, kan ZeelandNet de abonnementskosten van telefonie laag houden.

Gesprekken die abonnees onderling voeren zijn gratis omdat deze op het netwerk van ZeelandNet blijven. Een uitvoerige testperiode heeft uitgewezen dat ZeelandNet bellen via de kabel als een volwaardige dienst kan aanbieden.

Er is veel belangstelling voor deze nieuwe dienst van ZeelandNet. Dat is de afgelopen periode wel duidelijk geworden. Enkele duizenden klanten hebben zich al aangemeld voor de speciale nieuwsbrief over digitale telefonie, die ZeelandNet sinds enkele maanden periodiek uitbrengt.

ZeelandNet gaat deze nieuwe dienst eerst aan de bestaande klanten aanbieden. Zij krijgen bovendien een korting wanneer ze naast internet ook telefonie van ZeelandNet gaan afnemen. ‘Bovendien gaan we over enkele weken, samen met DELTA, het zenderpakket voor digitale televisie fors uitbreiden. Kortom, Triple Play� (het gezamenlijk aanbieden van internet, telefonie en televisie) krijgt ook gestalte in Zeeland’, aldus Frans Menting, directeur van ZeelandNet.

Tijdens de open dag van ZeelandNet, die plaats vindt op zaterdag 11 februari van 11.00 tot 16.00 uur, kunnen klanten nader kennismaken met ZeelandNet Digitale Telefonie. Er staan diverse testopstellingen waarmee de bezoekers kunnen bellen en zichzelf overtuigen van de kwaliteit. Ze kunnen zich ook direct aanmelden voor het nieuwe telefoneren.
Provincie:
Tag(s):