zondag, 23. april 2006 - 17:18

Ter Apel zal weer bruisen van activiteit

Ter Apel

In het centrum van Ter Apel wordt dit jaar, tijdens de Koninginnedag, een groots feest georganiseerd door de leden van Ter Apel Digitaal. Er is voor elk wat wils, zoals een gezellige braderie en het plaatselijke talent kan zijn stem laten horen bij de karaokestand.

Op het Molenplein, Marktplein en de Kruier zullen de hele dag bandjes spelen en zijn DJ’s aanwezig. Ook is er een Rad van Avontuur met spectaculaire prijzen. Het winnen van één minuut gratis winkelen bij Edah Stuulen, of een origineel WK-voetbalspel behoren tot de prijzen. Tevens zijn er voor de kleine gasten springkussens aanwezig, zal clown Doppie de kinderen vermaken en kunnen de kinderen gratis worden geschminkt.

Een aantal hobbyisten zullen hun eigen gemaakte spullen aanprijzen. Op het Marktplein zal een grote autoshow worden gehouden onder de noemer “Show your wheels�. Er zijn onder andere een Ferrari, Donkervoort en twee Parijs Dakar motoren te bewonderen. Het feest begint om 11.00 uur met een openingswoord van de burgemeester en muziek van de Harmonie. Rond de klok van 17.00 uur worden de festiviteiten afgesloten.
Provincie:
Tag(s):