donderdag, 31. augustus 2006 - 8:56

Terol nieuwe Sparta-doelman

Joost Terol zal de rest van het seizoen bij Sparta onder de lat staan. De doelman van FC Utrecht moet vanmiddag nog wel medisch goedgekeurd worden, voordat de transfer definitief wordt.

Met de komst van Terol is een einde gekomen van de zoektocht van Sparta naar een nieuwe doelman. De afgelopen dagen ketste een transfer van Mark Volders af, omdat Sparta (nog) niet over voldoende financiële beschikte om Volders aan te trekken. De doelman wilde niet wachten en besloot te tekenen bij het Belgische Excelsior Moeskroen.

Het vertrek van Terol bij FC Utrecht is niet bepaald rustig verlopen. Een supporter van FC Utrecht was zo teleurgesteld in keeper Joost Terol, dat hij onlangs de doelman van de domstedelingen te koop heeft gezet op de veilingsite Ebay. De fan was verbolgen over de uitspraken van Terol in weekblad Voetbal International, waarin de goalie kritiek uit op de keuzes van trainer Foeke Booy.

De omschrijving op Ebay: ex-marinier, die zelf zegt dat hij keeper is, met als eigenschappen een grote bek, kleinzerig, amateuristisch.
Categorie:
Tag(s):