woensdag, 4. oktober 2006 - 9:10

Thema-avond Borderline Hoogezand

Hoogezand

Op 10 oktober 2006 van 19.30 (zaal open om 19.00 uur) tot 22.00 uur vindt in het gemeentehuis Hoogezand-Sappemeer een thema-avond over borderline plaats voor naastbetrokkenen (partners, ouders, kinderen, broers/zussen, vrienden). De toegang is gratis. De thema-avond is een samenwerkingsverband van Steunpunt Mantelzorg Hoogezand-Sappemeer, Centrum preventieve Ggz, GGz Hoogezand-Sappemeer, Loket Wonen Welzijn Zorg, Familievereniging GGz en Thuiszorg Groningen.

Tijdens de thema-avond zijn er hulpverleners van GGz Groningen en vrijwilligers van Labyrint-In Perspectief aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden over borderline. In het programma is ruim gelegenheid om uit te wisselen met andere familieleden en betrokkenen. Ook is er schriftelijke informatie verkrijgbaar.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is wordt belangstellenden dringend verzocht zich aan te melden.

Aanmelden kan per telefoon: (0598) 350 350 of per e-mail: m.louwsma@hoogezand-sappemeer.nl

Borderline is een persoonlijkheidsstoornis die ernstige beperkingen kan geven aan degene die hieraan lijdt. Mensen met Borderline hebben vaak last van een reeks symptomen, waaronder zwart-witdenken, stemmingswisselingen, impulsiviteit, woedeuitbarstingen, etcetera. Naastbetrokkenen zeggen hier zelf over:

· “Ik ben vaak bang dat ik het fout doe, dus hou ik me maar
stil�

· “Ik geef meestal toe om te voorkomen dat het uit de hand
loopt, maar dat helpt niet echt.�

· "Ik heb het gevoel dat ik op eieren loop; ik wordt er
doodmoe van.�
Provincie:
Tag(s):