dinsdag, 24. januari 2006 - 15:23

TheParty 4 wordt 'Ghost Recon TheParty'

Eindhoven

Ubisoft Benelux en Gameparty zijn een samenwerking aangegaan met Ubisoft's game Ghost Recon Advanced Warfighter (beschikbaar vanaf maart 2006 op xbox, xbox 360, PS2 en PC). Op 21, 22 en 23 april zal in het beursgebouw te Eindhoven TheParty 4 worden gehouden een mega lanparty tussen de 1000-1500 deelnemers.

TheParty 4 is van naam veranderd in Ghost Recon TheParty.
De gehele stijl van het grootse game event zal compleet in de sfeer plaatsvinden van Ghost Recon Advanced Warfighter zowel op de PC als op de vele aanwezige Xbox 360''s en de deelnemers het gevoel geven zich in de game te bevinden. Het game event krijgt daardoor een unieke plaats in de lanparty scene.

Perry van de Wiel van Gameparty:
"Een speciale sfeer op een game event als TheParty is belangrijk voor deelnemers en wat is er mooier dan een top game te kunnen verbinden aan onze grote lanparty. Ghost Recon is een game die hoog op het verlanglijstje staat van gamers en op TheParty zullen ze alles van deze game kunnen zien en beleven.

Bovendien zullen er op Ghost Recon TheParty meerdere Ghost Recon Advanced Warfighter competities gespeeld gaan worden met prachtige prijzen, wat wil een gamer nog meer! We zijn dan ook zeer verheugd met Ubisoft als partner en kijken uit naar een super game event op 21, 22 en 23 april in Eindhoven"

Michiel Verheijdt, product Manager bij Ubisoft:
"Ubisoft is verheugd met de goede samenwerking met Gameparty voor de al vierde editie van TheParty. Ghost Recon Advanced Warfighter is een ideale LAN party game, je kan kiezen of je tegen elkaar speelt, maar je kan ook met elkaar gamen.

Wereldwijd zijn meer dan 8 miljoen Ghost Recon Game verkocht. TheParty is altijd een toonaangevend event binnen de hardcore doelgroep en biedt voor ons de mogelijkheid om direct contact te hebben met onze doelgroep en het merk Ghost Recon verder uit te breiden. Het is een samenwerking die perfect op elkaar aansluit."
Categorie:
Tag(s):