zaterdag, 15. april 2006 - 18:43

Top of Holland Trophy

Assen

Op zaterdag 15 en zondag 16 april 2006, tijdens het Paasweekend, organiseert de Stichting Handbal Promotie in samenwerking met Eurosportring voor de 13e keer het internationale zaalhandbal toernooi de TOP OF HOLLAND TROPHY. Het toernooi zal plaatsvinden voor de senioren in de sporthallen te Assen en voor de jeugd in de dubbele hallen in Beilen en Paterswolde.

Dit jaar zullen teams uit: Nederland, Duitsland, Denemarken, Zweden, Engeland, Schotland, Zwitserland, Slowakije, Polen, Faeröer Eilanden en een speciaal team uit Zuid Afrika aan het toernooi deelnemen. De voetballers spelen de wedstrijden op de velden van Achilles 1894, LTC, Asser Boys en LEO. De handballers spelen de wedstrijden in de sporthallen in Peelo, Marsdijk, Pittelo en in Paterswolde en Beilen.

Op vrijdagavond is de officiële opening gehouden in het Dr. Nassau College gebouw Penta. Op zaterdagavond is er voor de jongste jeugd een disco in de school en voor de deelnemers vanaf 16 jaar is er in een nog nader te bepalen locatie een feestelijke avond.Tevens kan er gezwommen worden in de Smelt.Op zondagavond is de prijsuitreiking in Party Town en deze wordt met een spetterend feest besloten. Dew muziekale aankleindg wordt verzorgt door de band Hooked on Red.
Provincie:
Tag(s):