woensdag, 1. februari 2006 - 9:47

Transavia.com gaat complete vliegvakanties verzorgen

Schiphol

Vanaf 1 februari gaat transavia.com voor het eerst in haar 40 jarige-geschiedenis compleet verzorgde vliegvakanties aanbieden. De complete vakanties, die worden aangeboden onder de naam transavia packagedeals, omvatten vlucht, accommodatie en transfers naar vrijwel alle Europese bestemmingen van transavia.com. Met deze introductie wordt het merk transavia.com verbreed tot een compleet reismerk.

De complete vliegreizen worden geselecteerd uit het aanbod van de betrouwbare Nederlandse touroperators: Thomas Cook, OAD, Sudtours, Olympia, Evenementsreizen, De Jong Intra en D-tours. Er wordt in principe altijd gevlogen met transavia.com. Alle reizen vallen onder de ANVR en SGR voorwaarden en het Calamiteitenfonds.

“transavia.com heeft een goede naam in Nederland. Meer dan 95% van onze vliegtickets wordt via de website verkocht en transavia.com is met 1,5 miljoen unieke bezoekers per maand qua omzet de grootste internetshop van Nederland�, zegt Willem Hondius, Commercieel Directeur. “Door onze goede naam en onze ervaring op het gebied van verkoop via internet te koppelen aan het beste aanbod in de markt, denken we precies te bieden wat onze klanten zoeken.�

Door de gebruikte technologie kunnen klanten vanuit hun individuele wensen gemakkelijk zoeken in het aanbod van verschillende touroperators. Dit aanbod wordt continue geactualiseerd. Er kan op een simpele manier direct online geboekt worden. Klanten die in februari boeken ontvangen bij hun boeking een gratis staatslot (met kans op de Jackpot).

Met de introductie van transavia packagedeals zet transavia.com een belangrijke strategische stap op weg van luchtvaartmaatschappij naar reisbedrijf.
Categorie:
Tag(s):