zondag, 18. juni 2006 - 21:33

TT Assen makkelijk bereikbaar met bus en trein

Assen

Op zaterdag 24 juni a.s. vindt de 76e TT Assen weer plaats. Bezoekers van dit grootste motorsport evenement van Nederland kunnen dit jaar voor het eerst combi-kaarten kopen voor een volledig vervoer en toegang tot de TT. Daarnaast zullen naar het TT Circuit Assen extra treinen en bussen worden ingezet.

Via de ticketbox (www.ticketbox.nl) zijn op eenvoudige wijze combikaarten te koop voor zowel de treinreis vanuit heel Nederland, de pendelbus naar het TT circuit Assen in combinatie met een staanplaats voor de TT-races op zaterdag 24 juni a.s. Deze goedkope combikaart is te koop in de voorverkoop via TicketBox. Volwassen betalen voor trein, bus, TT-staanplaats €55,-, kinderen van 13-15 jaar €23,50, kinderen tot 13 jaar €4,50 (exclusief boekingskosten) Bestellen kan via www.ticketbox.nl of bij de Primera, Free Record shop of Zigger winkels.

Ook vanaf het station Groningen (halte bouwput) zullen dit jaar voor het eerst rechtstreekse bussen worden ingezet naar de TT van Assen. Deze bussen vertrekken zaterdag 24 juni a.s. om 8:30 uur, 9:00 uur en 9:30 uur. Vanaf de halte bij het TT Circuit Assen vertrekken deze bussen om 17:00 uur, 17:30 uur en 18:00 uur. Voor deze vorm van vervoer is vanaf vrijdag 16 tot en met vrijdag 23 juni a.s. een combikaart te koop bij het Arriva-loket in Groningen. Deze kaart geeft recht op een retour met de Groninger TT-bus en een staanplaats. De kosten zijn volwassenen €45,- en kinderen t/m 12 jaar €5,-.

Reizigers zonder combi-biljet betalen voor de pendelbus van station Assen naar het TT Circuit €4,-voor een retourtje. Deze kaarten zijn te koop bij de haltes van de pendelbussen. De speciale pendelbussen van station Assen naar het TT Circuit Assen rijden op zaterdag 24 juni elk kwartier tot 19:00. Ook op donderdag 22 en vrijdag 23 juni rijden er voor de TT-fans pendelbussen van NS station naar de TT baan.
Provincie:
Tag(s):