zondag, 19. maart 2006 - 12:08

Twee aanhoudingen na schietpartij

Amsterdam

De politie heeft zaterdagmiddag in een ziekenhuis in Amsterdam twee gewonde mannen (30 en 35 jaar) gearresteerd wegens mogelijke betrokkenheid bij een schietpartij in de van Limburg Stirumstraat. De mannen bleken schotwonden in armen en benen te hebben. Zij werden na medische behandeling ingesloten en in verzekering gesteld. Dit meldt de politie zondag.

Rond 13.00 uur werd de politie gealarmeerd dat er enkele mannen gewapend en bebloed uit een woning waren gerend. In de woning werden sporen van een worsteling aangetroffen waarna direct een uitgebreid onderzoek startte. In een ziekenhuis werden de twee mannen aangetroffen. Ook het door hun gebruikte voertuig werd gevonden en in beslag genomen.

De technische recherche heeft in de woning en een gedeelte van de straat onderzoek gedaan. Uit de eerste onderzoeksresultaten blijkt dat er in de woning is geschoten en dat hierbij gewonden zijn gevallen. De toedracht van de schietpartij is nog onbekend. Verder onderzoek zal moeten uitwijzen welke rol de twee mannen hebben bij dit voorval.
Provincie:
Tag(s):