donderdag, 30. maart 2006 - 13:02

Twee dode mannen aangetroffen

Schiedam

In Schiedam zijn donderdagochtend de stoffelijke overschotten van twee mannen aangetroffen. Het eerste slachtoffer werd door politiemensen aangetroffen in het water van de Buitenhavenweg. Het tweede slachtoffer werd gevonden nadat er bij de politie een melding was binnengekomen dat er iemand in het water van de Poldervaart in het Beatrixpark lag, zo meldt politiewoordvoerster Versteegt.

Politiemensen van het district Waterweg-Noord troffen donderdagochtend rond half negen het levenloze lichaam van een man in het water aan de Buitenhavenweg aan.
Het lichaam van de nog onbekende man heeft vermoedelijk langere tijd in het water gelegen. De recherche heeft een nader onderzoek ingesteld om de identiteit van de man en de exacte doodsoorzaak te achterhalen. Vrijdag wordt er sectie op het lichaam van de man verricht.

Rond hetzelfde tijdstip troffen voorbijgangers in de Poldervaart het lichaam van een 74-jarige Schiedammer aan. Uit onderzoek is vast komen te staan dat deze man niet door een misdrijf om het leven is gekomen. Vooralsnog zijn er geen aanwijzingen dat deze twee zaken iets met elkaar te maken hebben. De politie is bezig met een onderzoek.
Provincie:
Tag(s):