dinsdag, 31. oktober 2006 - 23:54

Twee gewonden bij schietincident Lelystad

Lelystad

Aan het Sont zijn dinsdagavond twee Lelystedelingen van 27 en 36 jaar gewond geraakt bij een vechtpartij. Een getuige meldde dat rond 21.50 uur een aantal mannen slaags raakten op straat. Daarbij zijn een vuurwapen en een slagwapen gebruikt. Dit heeft regiopolitie Flevoland bekend gemaakt.

De 27-jarige kreeg een schotwond in de zijn romp, de 36-jarige raakte gewond aan zijn hoofd na geslagen te zijn met een ijzeren staaf. Een 23-jarige Lelystedeling, die ook betrokken was bij de vechtpartij, is ter plekke aangehouden en overgebracht naar het bureau. Hij bleek later licht gewond te zijn en is hiervoor behandeld in het Zuiderzeeziekenhuis, evenals de 27-jarige. De 36-jarige is per GGD-ambulance overgebracht naar het Sint Jansdalziekenhuis in Harderwijk.

De aanleiding van de vechtpartij is nog niet bekend. Ter plaatse is de Technische Recherche direct begonnen met een onderzoek. Het vuurwapen is in beslag genomen, evenals de ijzeren staaf, die kort na de vechtpartij door een speurhond werd gevonden in een nabijgelegen perceel. Ook de auto’s van de betrokkenen, die ter plaatse werden aangetroffen, zijn in beslag genomen en afgesleept naar het politiebureau voor nader onderzoek.
Provincie:
Tag(s):