maandag, 13. november 2006 - 18:43

Twee keer tas met medicijnen uit auto gestolen

Eindhoven

Een huisartstas met daarin onder andere verschillende medicijnen is maandag tussen 8.30 en 9.45 uur ontvreemd uit een auto. De auto stond bij de huisartspraktijk aan de Paqualinistraat geparkeerd. In de tas zaten medicijnen, zoals pijnstillers, atropine en morfine.

Maandag tussen 10.15 en 11.30 uur is van een fiets, gestald bij het Sint Catharinaziekenhuis, een blauwe ANWB-schoudertas met medicijnen gestolen. Het gaat om een groen met wit doosje waarin 30 harttabletten zitten van het merk Coversyl. Verder zat in de tas nog een doosje met ongeveer 20 tabletten acetylsalicylzuur; dat is een soort paracetamol.

Verder bevond zich in de tas een zwarte etui met rits. Daarin zitten twee insulinepennen van het merk Novo Nordisk en een aantal naalden. In de insulinepennen zitten capsules van het merk Insulatart. In de tas zaten ook diverse persoonlijke spullen waaronder een zonnebril en een bankpas. De politie vraagt mensen die mogelijk de medicijnen hebben gevonden, deze af te geven aan het dichtstbijzijnde politiebureau. U kunt ook telefonisch contact opnemen met de politie: 0900 – 8844.
Provincie:
Tag(s):