vrijdag, 16. juni 2006 - 20:39

Twee zwaar gewonden na aanrijding

Waarland

Donderdagmiddag raakten twee personen ernstig gewond bij een aanrijding tussen twee personenauto’s op de kruising van de Speketersweg met de Bleekmeerweg. De bestuurder van één van de auto’s en zijn passagier zijn met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurster van een personenauto, een 19-jarige inwoonster van Noord-Scharwoude, reed over de Speketersweg komende uit de richting van de Waarlandseweg. Vlak voor de genoemde kruising haalde zij een voor haar rijdende vrachtauto in. Hierbij had zij te laat in de gaten dat een personenauto uit tegenovergestelde richting naderde. Deze auto werd bestuurd door 51-jarige man uit Lutjewinkel. Een aanrijding was het gevolg.

Via een aantal verkeersborden kwam de auto van de man uit Lutjewinkel tegen een boom tot stilstand. De bestuurder van deze auto en een 20-jarige inzittende, eveneens afkomstig uit Lutjewinkel, raakten ernstig gewond. Zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis in Alkmaar waar beiden zijn opgenomen. De andere bestuurster bleef ongedeerd.
Provincie:
Tag(s):