dinsdag, 31. oktober 2006 - 13:10

Tweede fase werkzaamheden Cinemadreef

Almere

De werkzaamheden zijn in volle gang op de Cinemadreef. Binnenkort start de tweede fase. Deze fase start donderdagavond 2 november om 22.00 uur en duurt tot dinsdagochtend 7 november 6.00 uur.

Gedurende deze fase wordt de kruising Veluwedreef – Cinemadreef geheel afgesloten. Het verkeer kan dan niet meer vanaf de rotonde Vrijheidsdreef de Veluwedreef op. Vanaf de Veluwedreef via de Randstaddreef kan het verkeer wel in het Centrum komen.

Tijdens deze fase is het niet mogelijk het Centrum te verlaten via de Cinemadreef. Het verkeer dat vanaf de Parkwijklaan komt kan alleen rechtsaf de Veluwedreef op, maar niet linksaf de Veluwedreef op en niet rechtdoor de Cinemadreef op.

Tijdens de tweede fase wordt het oude asfalt weggefreesd, hierdoor ontstaat geluidsoverlast zowel overdag als ‘s nachts. De werkzaamheden gaan dag en nacht door om het werk in zo kort mogelijke tijd af te ronden. Ook wordt tijdens de avond en nacht het werkveld verlicht, wat voor overlast kan zorgen voor bewoners langs de Cinemadreef. De betreffende bewoners zijn inmiddels op de hoogte gesteld.
Provincie:
Tag(s):