donderdag, 16. februari 2006 - 19:54

Tweemaal ingereden op pompbediende

Arnhem

Een 22-jarige Arnhemmer is woensdagmiddag door de politie aangehouden op verdenking van poging tot doodslag of zware mishandeling. De Arnhemmer zou kort daarvoor enkele keren zijn ingereden op een 22-jarige pompbediende op de Ir. J.P. van Muijlwijkstraat in zijn woonplaats. Het slachtoffer was daarbij ongedeerd gebleven.

De pompbediende waarschuwde rond vijf uur de politie nadat de Arnhemmer bij hem getankt had. Volgens zijn verklaring zou de man niet hebben kunnen afrekenen en wilde er vandoor gaan. De pompbediende probeerde dat te verhinderen maar het lukte de Arnhemmer toch om weg te komen.

Op het terrein van het benzinestation zou de Arnhemmer vervolgens tot twee keer toe zijn ingereden door de pompbediende. Die had zich het vege lijf kunnen redden door opzij te springen, aldus zijn verklaring. Na het voorval ging de Arnhemmer ervandoor.

De man kon door de politie worden opgespoord aan de hand van zijn autonummer en werd thuis aangehouden. Hij is voor nader onderzoek ingesloten. Door de pompbediende is aangifte gedaan.
Provincie:
Tag(s):