zondag, 1. oktober 2006 - 18:37

Twente in spektakelstuk langs RKC

FC Twente heeft vanavond in een fantastische wedstrijd de volle winst gepakt tegen RKC Waalwijk. Bakircioglu bezorgde de Tukkers twee minuten voor de tijd drie punten door de 4-3 binnen te prikken.

RKC leek lange tijd op een zege af te stevenen. De Brabanders kwamen na ruim een uur op een 3-1 voorsprong door het tweede doelpunt van Janssen. De spits had ook al na een kwartier gescoord. Ikedia zorgde niet veel later voor de 2-0, waarna Engelaar vlak voor het rustsignaal de spanning had teruggebracht met een bekeken kopbal.

In de zeventigste minuut kantelde de spectaculaire wedstrijd in het voordeel van de ploeg van trainer Fred Rutten. Touma tekende voor de aansluitingstreffer en N'Kufo trok drie minuten later de score gelijk. Twee minuten voor tijd velde Bakircioglu het vonnis over de ploeg van trainer Adrie Koster.