donderdag, 9. februari 2006 - 8:33

Twente laat Vitesse verbouwereerd achter

Miraculeus. Een ander woord is niet mogelijk voor de overwinning die FC Twente op Vitesse boekte vanavond. Na 92 minuten spelen, keken de Tukkers nog tegen een 1-0 achterstand aan.

De goal van Hersi na vijf minuten leek op dat moment de thuisploeg aan de zege te helpen. Een knotsgekke slotfase zette de wedstrijd echter volledig op z'n kop.

Na een opstootje, met drie gele kaarten tot gevolg, kwam de ploeg van interim-trainer Jan van Staa eindelijk tot leven. Zo kon het gebeuren dat het elftal dat het hele duel de onderliggende partij was geweest alsnog met de winst aan de haal ging.

Gerritsen en Touma bezegelden ver in blessuretijd het lot van de Arnhemmers, die verbouweerd achterbleven in het Gelredome.