dinsdag, 21. februari 2006 - 15:02

"Typisch Twents" afgelast

Enschede

De organisatie van de Februari Muziekmaand heeft het evenement Typisch Twents afgelast. In de voorverkoop zijn te weinig kaarten verkocht. De organisatie wil niet gokken op de kaartverkoop op de avond van het concert zelf. Mensen die kaartjes hebben gekocht kunnen zich melden bij de organisatie van de Februari Muziekmaand via www.februarimuziekmaand.nl.

Typisch Twents zou komende vrijdag, 24 februari worden gehouden in Go Planet Enschede. Tijdens de avond zouden onder meer Bert Heerink, Tessa Boomkamp, Jan Vayne, Hans Dulfer en Andre Manuel optreden. Ook een aantal amateurs zouden gaan samenspelen met de artiesten om zo de link tussen amateurs en professionals te leggen.

De avond zou het hoogtepunt moeten vormen van de Februari Muziekmaand, een festival met meer dan tachtig muzikale activiteiten in Enschede.
De overige activiteiten in het kader van de Februari Muziekmaand gaan gewoon door.

De laatste dagen van het festival staan nog concert gepland van onder meer Green Lizard, studentenharmonieorkest SHOT, Mitch Kashmar en zanggezelschap oTTeTTo.
Verder is er zaterdag weer ‘Muziek in de wijk’ met live muziek in vier winkelcentra, een bandjesfestival op dinsdag 28 februari en er zijn veel carnavalsactiviteiten.
Provincie:
Tag(s):