donderdag, 16. februari 2006 - 20:08

U heeft een vakman gewonnen!

Alkmaar

Vrijdag 10 februari heeft de Praxis Megastore in Alkmaar, de prijswinnaars van de puzzelrit ‘Win een Casius vakman’ in het zonnetje gezet. De deelnemers konden niet zomaar een prijs winnen, nee…..de inzet was een echte vakman die voor 3000,- euro een klus bij de winnaar thuis gaat doen. De winnaar had net een nieuw huis gekocht, dus de hulp van een vakman kwam voor hem als geroepen.

De heer Troost uit Alkmaar ging er dan ook met de hoofdprijs van 3000,- euro vandoor. Maar ook de familie Hoogestijn uit Egmond a/d Hoef kan door Casius een klus laten uitvoeren. Dit hebben ze te danken aan de vasthoudendheid van hun 8-jarige zoon die niet opgaf en alle vragen goed oploste. Daarmee sleepte hij de tweede prijs ter waarde van 1500,- euro binnen. De derde prijs ging naar mevrouw Hoogendam uit Alkmaar zijn kreeg een waarde-cheque voor een klus van 300,-euro.

Praxis is de samenwerking met Casius vakmensen aangegaan om de thuisklussers een handje te helpen. Voor iedere klus, van het verbouwen van een badkamer tot het aanleggen van een tuin, vind u via de website van Casius eenvoudig de juiste vakman bij u in de buurt. Praxis biedt u een ruim assortiment klusartikelen, tegen aantrekkelijke, lage prijzen. Het goed opgeleide en vakbekwame personeel zorgen dagelijks voor vele tevreden klanten.
Provincie:
Tag(s):