donderdag, 11. mei 2006 - 9:28

UEFA Cup finale feestelijk verlopen

Eindhoven

De finale wedstrijd om de UEFA cup vond plaats in een feestelijke sfeer. Al vroeg bevolkten supporters van Sevilla FC en Middlesbrough FC de feestpleinen en de Eindhovense binnenstad. De sfeer in de stad was prima en de politie blikt terug op een geslaagd voetbalevenement.

De politie spreekt haar waardering uit naar de supporters van beide voetbalclubs. Zij hebben deze finale tot een waar feest gemaakt. Door de ontspannen sfeer was het voor de politie prettig werken.

De politie moest slecht bij enkele kleine incidenten in actie komen. Er werden 24 arrestaties verricht voor strafbare feiten zoals illegale kaartverkoop, vernielingen, mishandelingen en het bezit van drugs. Drie verdachten zijn tot nu ingesloten. De andere verdachten konden na de wedstrijd naar huis.
Op de fansquares op de Markt en het Stadhuisplein volgden ongeveer 5000 voetballiefhebbers de wedstrijd op grote beeldschermen.

Na afloop van de wedstrijd, die gewonnen werd door Sevilla met 4-0, hebben zich geen noemenswaardige incidenten voorgedaan.
Provincie:
Tag(s):