vrijdag, 18. augustus 2006 - 14:02

Uitvaartceremonie Krijn Torringa in Arke Stadion

Enschede

Maandag 21 augustus wordt in het Enschedese Arke Stadion een afscheidsceremonie gehouden voor de woensdag overleden radiopresentator Krijn Torringa. Iedereen die afscheid wil nemen van Krijn is daarbij welkom. De plechtigheid vindt plaats in de lounge van het stadion. Deze begint om 12.30 uur en zal tot ongeveer 13.45 uur duren. Aansluitend zal Krijn in besloten kring worden begraven.

Krijn Torringa was de laatste jaren stadionspeaker in het Arke Stadion, de thuisbasis van FC Twente. De verwachting is dat de fans van de Twentse eredivisieclub hun spreekstalmeester een passend afscheid zullen bezorgen. Daarnaast wordt gerekend op veel belangstelling van artiesten en mensen uit de radio- en televisiewereld.

Als sprekers bij de plechtigheid zijn op dit moment bevestigd: Joop Munsterman, voorzitter van de Raad van Commissarissen van FC Twente, Henny Everts, algemeen directeur/hoofdredacteur van RTV Oost, presentator en oud Avro-collega Cees van Zijtveld, TV Oranje directeur Gerard Ardesch en Marc Torringa, de zoon van Krijn.

Meer informatie over de plechtigheid en over Krijn Torringa is te vinden op de site van TVOranje
Provincie:
Tag(s):