vrijdag, 10. februari 2006 - 12:53

Valentijnswens op informatiebord

Nieuwegein

Op 14 februari krijgt Nieuwegein een digitaal informatiebord. Het bord wordt geplaatst aan de Plettenburgerbaan. Wethouder Carla Breuer en burgemeester Cor de Vos stellen het bord in werking. Omdat het bord op Valentijnsdag in werking wordt gesteld, mogen inwoners van Nieuwegein hun Valentijnswens naar de gemeente sturen. De leukste Valentijnswensen worden deze dag op het bord geplaatst. De wensen kunnen tot 12 februari worden gestuurd naar informatiebord@nieuwegein.nl.

Onder de titel ‘Beleef het in Nieuwegein!’ kunnen Nieuwegeinse verenigingen, organisaties en instellingen hun activiteiten op sportief of cultureel gebied aankondigen op het digitale bord. Het moet hierbij gaan om activiteiten van niet-commerciële aard die voor een algemeen publiek toegankelijk zijn. De activiteiten moeten ‘uniek’ van aard zijn, dat wil zeggen niet het wekelijkse wedstrijdprogramma van de voetbalclub, maar bijvoorbeeld wel het jaarlijkse toernooi.

Non-profit organisaties als amateurkunstverenigingen en sportverenigingen mogen hun boodschap gratis op het bord plaatsen. Commerciële instellingen die hun voor een algemeen publiek toegankelijke activiteit, bijvoorbeeld een braderie, op het bord willen hebben, moeten hiervoor betalen.
Provincie:
Tag(s):