vrijdag, 16. juni 2006 - 14:37

Vallende sinaasappels in Ede ?

Ede

De politie in Ede onderzoekt een vooralsnog merkwaardig incident, dat zo maar als ‘oranjegekte’ getypeerd zou kunnen worden. Wellicht een wat uit de hand gelopen actie van een sponsor zou ook nog een mogelijkheid kunnen zijn. Feit is in elk geval dat het voor twee partijen slecht is afgelopen. Een auto heeft forse schade opgelopen, het weg gegeven oranje object is totaal verpletterd.

De beschadigde auto staat geparkeerd aan de Edese Fultonstraat. Daar komt rond 11.40 uur de melding vandaan dat de voorruit vernield is door … een uit een helikopter gevallen sinasappel. En inderdaad vinden de gewaarschuwde agenten een totaal verpletterde citrusvrucht naast de auto. Hoewel onduidelijk is of het oranjeprojectiel werkelijk uit een helikopter is gevallen, is voor de zekerheid aan de Dienst Luchtvaart van het Korps Landelijke Politiediensten gevraagd deze theorie te onderzoeken.

De auto blijft met een kapotte voorruit achter (een ster en een diepe put). Andere meldingen van uit de lucht vallende oranje attributen hebben de Edese politie niet bereikt.
Provincie:
Tag(s):