zaterdag, 24. juni 2006 - 19:54

Van Basten zorgt voor verwarring

De avondtraining in Neurenberg heeft voor flinke verwarring gezorgd. Het team wat van bondscoach Marco van Basten de oranje hesjes kreeg toebedeeld bestond uit de volgende namen: Edwin van der Sar, Kew Jaliens, André Ooijer, Joris Mathijsen, Tim de Cler, Denny Landzaat, Rafael van der Vaart, Phillip Cocu, Robin van Persie, Jan Vennegoor of Hesselink en Ryan Babel.

Het moet wel heel raar lopen wil de bondstrainer morgen met deze elf tegen Portugal aantreden. Veel logischer is dat Van Basten zijn basisteam al lang in gedachten heeft en bewust de poppetjes door elkaar gehusseld heeft. Om op die manier de - natuurlijk vooral Portugese - media zand in de ogen te strooien.

Feit is wel dat het nu moeilijk te zeggen is wie er morgen om 21.00 uur zullen starten. Zo deden de beoogde basisspelers Giovanni van Bronckhorst, Johnny Heitinga, Wesley Sneijder, Mark van Bommel, Arjen Robben, Dirk Kuijt en Ruud van Nistelrooij bij de zogenaamde reserves mee. Hopelijk is er na de persconferentie met de bondscoach meer duidelijkheid.
Categorie:
Tag(s):