woensdag, 15. november 2006 - 11:58

Van der Velde neemt 'onder protest' boek in ontvangst

Heerenveen

Bij de opening van de eerste OSSH (Ondernemers Sociëteit Sportclub Heerenveen) Relatie Contactdagen, op dinsdag 14 november, heeft sc Heerenveens Erevoorzitter Riemer van der Velde het eerste exemplaar van het boek Heerenveen & Riemer in ontvangst genomen.

Het boek, geschreven door Albert van Keimpema, verhaalt grotendeels over de Sportclub Heerenveen ten tijde van het 23 jaren omvattende voorzitterschap van Riemer van der Velde.

Riemer toonde zich verrast over de uitgave toen hij hiervan vorige week in kennis werd gesteld en gaf aan dat hij graag vooraf gekend was in het voornemen, waaraan een groot aantal vrienden en relaties uit de voetballerij hun medewerking verleenden. Van der Velde nam het boek daarom “onder protest� in ontvangst uit handen van Jan Landman en Klaas de Jonge, die net als Riemer van der Velde al decennia lang vrijwilliger zijn bij Sportclub Heerenveen.

De OSSH Relatie Contactdagen worden op 14 en 15 november van 13.00 tot 21.00 uur in het Abe Lenstra stadion in Heerenveen gehouden.
Provincie:
Tag(s):