zondag, 26. maart 2006 - 18:44

Van Nistelrooy denkt niet aan vertrek

Ruud van Nistelrooy zegt niet na te denken over een vertrek bij Manchester United. De aanvaller moet de laatste weken genoegen nemen met een plaats op de reservebank.

Manager Sir Alex Ferguson geeft momenteel de voorkeur aan een aanvalslinie met Wayne Rooney en Louis Saha. Een situatie die op korte termijn niet lijkt te gaan veranderen. De media suggereren dan ook volop over een aanstaand vertrek van de Nederlandse topschutter, die zich ongelukkig zou voelen in zijn nieuwe rol. Maar zelf spreekt hij dit tegen. "Het is absoluut onzin dat ik wil vertrekken", aldus de 29-jarige international. "Ik wil mijn contract hier uitdienen."

Ook technisch directeur David Gill gaat niet uit van een vertrek. "We zijn er zeker van dat hij hier volgend seizoen nog speelt", aldus Gill tegenover Radio Five. "Hij heeft een nieuw langdurig contract getekend dat nog twee jaar loopt. Hij maakt gewoon deel uit van de ploeg die we deze zomer gaan versterken. We gaan echt niet iemand verkopen die garant staat voor 25 tot 30 doelpunten per seizoen."
Categorie:
Tag(s):