maandag, 17. juli 2006 - 7:15

Van Nistelrooy gaat het liefst naar Real Madrid

Het heeft er alle schijn van dat Ruud van Nistelrooy de nieuwe spits wordt van Real Madrid. De aanvaller van Manchester United heeft zijn voorkeur voor de Spaanse grootmacht uitgesproken. "We weten dat Real Madrid hem wil, en hij wil daar ook spelen. Real is droom voor elke voetballer, en dus ook voor Ruud", aldus de zaakwaarnemer van de aanvaller, Roger Linse in Marca.

Nistelrooy staat ook in de warme belangstelling van Bayern Munchen. De Duitsers lijken echter achter het net te vissen.

De aanvaller, die in Nederland speelde bij onder meer SC Heerenveen en PSV, diende afgelopen vrijdag een transferverzoek in bij Manchester United. Een conflict aan het einde van het vorige seizoen tussen Van Nistelrooy en diens manager Ferguson lag hieraan te grondslag.

De overgang van de Brabander lijkt nog een kwestie van dagen. De transfersom lijkt een te nemen horde, maar Manchester United wil eenzelfde constructie met Real afspreken als tijdens de transfer van David Beckham van Engeland naar Spanje. Bij succes van Van Nistelrooy in Spaanse dienst gaat het transferbedrag omhoog.

Beckham heeft laten weten dat hij zijn oude ploegmakker bij Manchester United graag ziet verkassen naar de Spaanse hoofdstad. "Ruud van Nisrelrooy is een fenomeen, hij scoort vanuit alle hoeken en gaten en zal dat ook bij ons doen en dat is iets waar we behoefte aan hebben'', aldus Becks.
Categorie:
Tag(s):