maandag, 5. juni 2006 - 11:49

Van Nistelrooy gaat vertrekken bij United

Ruud van Nistelrooy zal zijn club Manchester United verlaten, dit weet de Engelse krant News of the World te melden. Volgens een artikel in deze krant heeft de Oranje - international zijn zaakwaarnemer Roger Linse opdracht gegeven uit te kijken naar een nieuwe werkgever.

"Ik heb tegen Roger gezegd dat ik geen interesse heb in geruchten en speculaties. Dat gaat allemaal in mijn hoofd zitten en ik kan niet spelen met geruchten in mijn hoofd, dus heb ik hem te kennen gegeven dat als er echt iets staat te gebeuren, als ik ergens kan tekenen ik mijn beslissing zal maken", aldus de 29-jarige aanvaller.

"In Duitsland wil ik laten zien dat ik goed kan voetballen, dat ik niet alleen een doelpuntenmachine ben. Ik ben veel meer dan dat. Dat is ook hetgene wat bondscoach Marco van Basten elke dag tegen me zegt. Het zou geweldig zijn om de wereld te laten zien dat ik op die manier kan spelen. In het verleden dacht ik altijd dat ik moest scoren om een goede wedstrijd te spelen, maar nu niet meer. Vandaag de dag is goed spelen belangrijk en is scoren van minder groot belang."
Categorie:
Tag(s):