maandag, 2. oktober 2006 - 16:16

Veendam vraagt 1600 inwoners om oordeel

Veendam

Hoe denken Veendammers over hun woonomgeving? Wat is hun oordeel over het gemeentebestuur? Wat vindt men van de gemeentelijke regels? Wat vindt men van de dienstverlening aan de gemeentelijke loketten? Het gemeentebestuur van Veendam vindt het belangrijk om te weten wat inwoners van de gemeente vinden!

Eén van de manieren om er achter te komen wat het oordeel over onze gemeente is, is via het stellen van vragen in een enquête. In de gemeente Veendam krijgen 1200 willekeurig gekozen inwoners deze week een brief met een vragenlijst over de gemeente.

Daarnaast kunnen bezoekers, nadat zij een bezoek gebracht hebben aan de Gemeentewinkel of Sociale Dienst, een vragenlijst invullen over de dienstverlening aan onze loketten. Wij willen u vragen, als u de vragenlijst in de bus hebt gekregen of als u bijvoorbeeld een nieuw paspoort gaat halen, even de tijd te nemen één van de beide vragenlijst(en) in te vullen. In de vragenlijsten kunt u uw waardering geven over een aantal aspecten van de gemeente.

Als een groot aantal inwoners dit doet, kunnen wij op hoofdlijnen de 'Staat' van onze gemeente aangeven: hoe staat onze gemeente er op dit moment volgens u als inwoner voor? Wij hopen dat u een zo eerlijk mogelijk oordeel geeft over Veendam en over het gemeentebestuur, zodat deze staat van de gemeente ook daadwerkelijk weergeeft wat u als inwoner denkt. De vragenlijst ‘De Staat van de Gemeente’ wordt ook in een aantal andere gemeenten aan burgers voorgelegd, zodat wij onze ‘prestaties’ als gemeente kunnen vergelijken met deze andere gemeenten. Wij willen u nu reeds bedanken voor uw moeite. Hiermee helpt u ons, ons werk voor u als inwoner beter te doen. Meer informatie is te vinden op www.staatvandegemeente.nl.
Provincie:
Tag(s):