maandag, 23. oktober 2006 - 23:06

Venlonaar aangehouden na veroorzaken aanrijding

Blerick

Een 26-jarige man uit Venlo is maandagavond aangehouden, omdat hij er van wordt verdacht rond 20.30 uur een aanrijding te hebben veroorzaakt op de Antoniuslaan in Blerick, waarbij twee personen gewond raakten. Een 55-jarige automobilist uit Venlo, die langs de weg stil stond en net wilde wegrijden, werd op dat moment van achteren door de Venlonaar aangereden, die vermoedelijk met een te hoge snelheid reed en het slachtoffer niet meer kon ontwijken. De auto van het slachtoffer werd tegen een ander geparkeerde auto gedrukt.

De brandweer moest het slachtoffer uit zijn auto bevrijden. Hij werd met snijwonden en andere lichte verwondingen naar het ziekenhuis in Venlo gebracht. Een 18-jarige man uit Venlo, bijrijder van de verdachte, moest door de brandweer uit de andere auto worden bevrijd. De man liep vermoedelijk een beenbreuk op en is ook naar het ziekenhuis in Venlo gebracht.

De 26-jarige verdachte ging er na het ongeluk onmiddellijk te voet vandoor. De politie kon hem niet veel later bij zijn woning aanhouden. Hij is voor verhoor naar het politiebureau in Venlo gebracht. De politie heeft een onderzoek ingesteld.
Provincie:
Tag(s):