dinsdag, 14. februari 2006 - 10:28

Verkeer ontregeld door ongevallen

Het verkeer tussen Weert en Roermond raakte dinsdagochtend ontregeld door twee ongevallen. Rond 07.30 uur vond er op de N280 tussen Baexem en Kelpen een frontale aanrijding plaats tussen een personenauto en een busje. Een 18-jarige vrouw uit Herkenbosch raakte hierbij gewond.

Zij kwam met de wielen van haar voertuig in een flauwe bocht in de berm terecht. Door een stuurcorrectie schoot zij naar de linkerweghelft, waar zij in botsing kwam met een busje. De 66-jarige bestuurder van dit busje raakte licht gewond. Door het ongeval was de N280 tussen Baexem en Kelpen afgesloten voor het verkeer. Hierdoor raakten de sluiproutes rondom de kerkdorpen verstopt.

Rond 09.30 uur vond er vervolgens op de Napoleonsweg (N280) ter hoogte van Grathem ook een aanrijding plaats, waarbij drie vrachtwagens en twee personenauto’s waren betrokken. Hierbij raakte een vrachtwagenchauffeur lichtgewond. De Napoleonsweg was tussen Heel en Grathem afgesloten en het verkeer werd omgeleid. Hierdoor ontstonden er files in de omliggende dorpen, omdat het verkeer van het ongeval bij Kelpen onder andere werd omgeleid via de Napoleonsweg.
Provincie:
Tag(s):