vrijdag, 21. april 2006 - 11:49

Verkeerschaos door aanrijding

Enschede

Op donderdag 20 april werd rond 17.00 uur een aanrijding gemeld op de Haaksbergerstraat in Enschede waarbij vier auto’s betrokken waren.
Een 44 jarige automobilist uit Haaksbergen reed met zijn auto vanuit de richting Haaksbergen en kwam ter hoogte van Usselo door nog onbekende oorzaak op de voor hem linker weghelft terecht. Hij schampte daar een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 38 jarige vrouw uit Wageningen. Daarna kwam de man frontaal in aanrijding met de auto van een 48 jarige man uit Eibergen.

De auto van de 44 jarige komt door deze klap dwars op de rijbaan te staan, waarna zijn auto wordt aangereden door de auto van een 49 jarige vrouw uit Haaksbergen.
De 44 jarige raakte gewond en is met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht en opgenomen. Van de overige betrokkenen raakte verder niemand gewond bij de aanrijding.

De chaos op de weg was groot. Alle bij de aanrijding betrokken auto’s werden afgesleept. De politie zette de Haaksbergerstraat weg tussen Usselo en de Usselererrondweg in beide richtingen af en leidde het verkeer om.
Om 20.00 uur werd de weg weer vrijgegeven. De politie maakt proces-verbaal op.
Provincie:
Tag(s):