donderdag, 26. oktober 2006 - 11:25

Verkeersongeval met ernstig letsel

Kaatsheuvel

Woensdagmorgen, kort na 11.00 uur vond er op de Europalaan een verkeersongeval plaats, waarbij een 17 jarige bromfietsbestuurder uit Elshout ernstig letsel opliep. De jongen is met diverse fracturen overgebracht naar het Elisabethziekenhuis te Tilburg.

De jongen reed als bestuurder van een bromfiets over het verplichte bromfietspad aan de Horst. Hij kwam uit de richting van de Van Heeswijkstraat en reed bij groen licht het kruispunt met de Europalaan op. Over de Europalaan reed een 44 jarige automobilist, afkomstig uit Zaandam. Deze kwam uit de richting van de Midden Brabantweg en reed het kruispunt op terwijl het verkeerslicht rood licht in zijn richting uitstraalde. Tussen beiden ontstond een aanrijding.

Vanwege de ernst van de aanrijding werd ook de traumahelikopter gewaarschuwd, maar deze konden onverrichterzake terug keren. Het slachtoffer werd na de aanrijding door de ambulancedienst met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Tilburg. De 44 jarige bestuurder werd, evenals de inzittenden, overgebracht naar een politiebureau alwaar opvang geregeld was. Een verkeersongevallenanalist van de technische recherche is ter plaatse gekomen om een sporenonderzoek in te stellen.
Provincie:
Tag(s):