zaterdag, 28. oktober 2006 - 21:16

Verkeersongeval Rijksweg A27

Raamsdonksveer

Vrijdagmiddag heeft omstreeks 14.35 uur een aanrijding plaats gevonden op rijksweg A27, in de rijrichting Gorinchem t.h.v. Raamsdonksveer. Een vrachtwagenchauffeur uit Garderen reed met zijn auto tegen een personenauto met caravan aan die daardoor doorschoof tegen een andere vrachtauto bestuurd door een chauffeur uit Osno Lubuskie (Polen).

De inzittenden van de personenauto raakten gewond. Enkelen van hen zaten bekneld en moesten door de brandweer uit de auto worden bevrijd. De personenauto werd bestuurd door een 76-jarige man uit Bergen Op Zoom. Naast hem zat zijn 70-jarige echtgenote, Achterin zaten nog een 72-jarige vrouw en een 75-jarige vrouw beiden uit Bergen op Zoom. Zij werden met verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis in Breda (Molengracht).

In samenwerking met de KLPD wordt een nader onderzoek naar de toedracht van het ongeval ingesteld. Ten gevolge van de aanrijding ontstond een grote ravage. Daardoor moest de weg worden afgesloten en ontstond een file. Rijkswaterstaat nam de nodige maatregelen.
Provincie:
Tag(s):