woensdag, 6. december 2006 - 12:08

Verkrachting Bloemendaalseweg Nijmegen

Nijmegen

In de vroege ochtend van zaterdag 2 december 2006, tussen 02.00 en 03.00 uur vond op de Bloemendaalseweg in Nijmegen een verkrachting plaats. Slachtoffer was een 21-jarige vrouw, die lopend onderweg was.

De vrouw was de avond van vrijdag 1 december en de ochtend van zaterdag 2 december uit geweest in een horecagelegenheid aan de Houtstraat in het centrum van Nijmegen. Omstreeks 02.00 uur verliet zij het café.

De vrouw liep vervolgens de volgende route: van de Houtstraat naar het Plein 1944, door de Bloemerstraat richting Smetiusstraat, langs het gebouw 'De Kolping'. Daar stak zij de Kronenburgersingel / Nassausingel over en vervolgde haar weg over de Tunnelweg.

Staduitwaarts gezien liep zij aan de rechterzijde van de Tunnelweg. Daarna liep de vrouw door de rechter tunnelbuis. Aan het eind van de tunnelbuis liep zij rechtdoor. Bij Bakkerij De Bie stak zij eerst de Krayenhofflaan en vervolgens de Marialaan over.

De vrouw liep vervolgens langs lampenzaak Besselink de Tweede Oude Heselaan in. Staduitwaarts gezien liep ze ook daar aan de rechterzijde van de straat. Ze passeerde basisschool Michiel de Ruyter en het wijkcentrum met bibliotheek.

De vrouw liep door tot de Molenweg. Vervolgens liep ze ongeveer 200 meter over de Molenweg om daarna rechstaf de Bloemendaalseweg in te gaan (direct naast het filiaal van Kruidvat).

Nadat de vrouw de Bloemendaalseweg was ingelopen en na ongeveer 60 meter bij een steegje was aangekomen, werd zij beetgepakt. Daar werd zij vervolgens slachtoffer van de verkrachting.

Het slachtoffer voldoet aan het volgende signalement:

Ongeveer 1.60-1.65 meter lang
Tenger postuur
Donker haar in een staart in de nek
Op de avond dat zij uit was in het centrum van Nijmegen en op het moment dat het misdrijf plaatsvond droeg zij de volgende kleding:

Een donkerkleurige, lange jas tot net boven haar knieën
Een witte, wijden stoffen broek
Adidas schoenen in de kleuren zwart en wit
Bovendien droeg de vrouw een groene tas, diagonaal gedragen, op haar heup.
Provincie:
Tag(s):