maandag, 1. mei 2006 - 17:02

Vermist vissertje zit thuis

Mijdrecht

Politie, duikers van de brandweer, een ambulance en een traumahelikopter zijn maandagmiddag ingezet om een mogelijk vermist kind op te sporen en te redden. Het kind bleek echter veilig thuis te zitten. Omstreeks 15.10 kwam bij de politie een melding binnen dat mogelijk een visser in het water was gevallen van een sloot langs de Frank. Op de verlaten plek was een vissersstek ingericht, met paraplu, krukje en een koffer met visspullen. Ernaast stond een kinderfiets. In het gras waren fietssporen zichtbaar in de richting van het water.

Omdat het daar zeer glad was, besloot de politie om duikers van de brandweer en een ambulance te laten komen. Het ambulancepersoneel waarschuwde een traumaheli. Duikers troffen echter niemand aan in het water en de politie nam het fietsje mee naar het bureau.

Enige tijd later belde de moeder van een 10-jarige jongen uit Mijdrecht naar het bureau dat de fiets van haar zoon was. Hij was zijn fietssleuteltje kwijtgeraakt en besloot zijn spullen te laten staan en naar huis te lopen.
Provincie:
Tag(s):