vrijdag, 14. juli 2006 - 11:32

Vermiste vrouw lag thuis dronken op bed

Katwijk

De politie heeft in samenwerking met de KRB, de KNRM, Marine, Reddings Brigade donderdagavond een grote zoekactie opgezet na de melding dat een 41 jarige Katwijkse vermist werd. De vrouw was met haar vriend op het strand, ze waren elkaar in de middag uit het oog verloren.

De vrouw had aangegeven nog even te willen zonnebaden en te zwemmen. Toen zij om 19.00 uur nog niet terug was belde haar vriend de politie. Omdat de wind in de avond aansterkte en er een gevaarlijke onderstroom ontstond werd er direct een grote zoekactie opgezet.

Met twee helikopters van de Marine en met ongeveer 10 boten van de KNRM en de Reddings Brigade van o.a Noordwijk, Wassenaar en Katwijk werd er op het water gezocht. Agenten gingen langs bij haar huis, maar daar werd niet open gedaan. Voor de zekerheid werden de ziekenhuizen in de omgeving gebeld. Omdat de vrouw in haar badkleding zonder vervoer vertrokken was werden ook de taxicentrales in de regio gebeld.

De zoektocht werd doorgezet op de Boulevard, in het centrum en in de duinen, nergens werd zij gevonden. Omstreeks 20.40 uur belde een taxicentrale dat een chauffeur een vrouw, die voldeed aan het signalement, thuis had afgezet. Wederom gingen agenten naar haar huisadres en zijn naar binnen gegaan. Daar troffen zij de vrouw in dronken toestand op bed aan.
Provincie:
Tag(s):