maandag, 3. juli 2006 - 15:35

Vermoedelijk seks met geweld

Nijmegen

Een 39-jarige Nijmeegse deed zondagmorgen om 02.40 uur aangifte van mishandeling. Zij zou na het ontvangen van € 10,-- een 31-jarige Nijmegenaar seksueel helpen, waarna zij nog € 10,-- zou krijgen. Vermoedelijk omdat het contact niet verliep zoals de Nijmegenaar wenste, werd zij mishandeld.

De vrouw verklaarde dat en daarom was zij weggelopen, waarna de man haar op zeker moment achterna rende en haar bij haar haren greep. Hij sleepte de vrouw mogelijk meerdere tientallen meters over straat een steegje in waar zij door hem verder werd mishandeld.

Voorts ontklede de Nijmegenaar haar. Enkele getuigen van dat voorval belden de politie. Volgens hem zou hij geen € 20,-- kwijt zijn maar was er € 250,-- uit zijn portemonnee verdwenen. Op zoek naar die € 250,-- had hij besloten de vrouw te ontkleden.

De Nijmegenaar is aangehouden. Hij ontkende dat er seks in het spel was geweest, maar dat er ruzie was ontstaan omdat hij € 250,-- kwijt was geraakt. Daarvan verdacht hij de vrouw. Hij bekende haar tijdens de ruzie enkele meters over straat aan haar arm meegetrokken te hebben. Tegen de Nijmegenaar is proces-verbaal opgemaakt.
Provincie:
Tag(s):